Bálint Cseppek sárgabarackmag-olaj 100% - 50ml

Bálint Cseppek sárgabarackmag-olaj 100% - 50ml

Bálint Cseppek sárgabarackmag-olaj 100% – 50ml

 

A sárgabarackmag olaj rendkívül gazdag vitaminokban, ásványi-anyagokban, nagy mennyiségben tartalmaz telítetlen zsírsavakat. Használják a haj, a bőr, a köröm és a szem erősítésére is.


Ingyenes szállítás 20.000Ft feletti vásárláskor!

3 139 Ft
Egységár: 62 780 Ft/L
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Egy távoli törzs, a Hunzák Pakisztán közelében, a civilizációtól elzártan élnek. Legnagyobb értékük a sárgabarack, szinte egész évben fogyasztják. A magját a napon szárítják, olajat sajtolnak belőle, ezzel főznek, ezt használják kozmetikumként. A Hunzáknál nagyon magas az átlagéletkor, nagyon kevés a betegség és egyáltalán nem ismerik a megbetegedéseket. Kutatók ezt a sárgabarack fogyasztásának tudják be.

A sárgabarackmag-olaj több mint 50%-ban tartalmaz egyszeresen telítetlen zsírsavat, többszörösen telítetlen zsírsavak közül Omega-6 telítetlen zsírsavat.

Alkalmazása: kúraszerűen (1 kúra kb. 3 hétig tartson!), belsőleg naponta 2 ml (1 mokkáskanálnyi).

Bálint cseppek sárgabarackmag-olaj 100% hatóanyagának jótékony tulajdonságai:

A sárgabarackmag olajat sokféle tünet kezelésére is használják, például a haj, bőr, köröm erősítésére.

A sárgabaracknak igen magas a kálium, kalcium, foszfor, C-vitamin és kéntartalma, ennek köszönheti édeskés, savanyú ízét. Ugyancsak gazdag A-vitaminban és béta-karotinban, ezért régóta orvosolják vele az idős korban járó látáscsökkenést.

A sárgabarackmag nagy mennyiségben tartalmaz B17-vitamint. Számos kutatás, klinikai tapasztalat támasztja már alá azt a tényt, hogy ez a vitamin a szervezetbe juttatva gátolhatja a sejtek növekedését. A B17-vitamint tudományosan elfogadott napi mennyisége kb. 200-300 mg.

Nyugat-Európában hiperaktív gyermekek kiegészítő terápiájában is alkalmazzák a sárgabarackmagot.

Figyelmeztetés: Nem lehet egyértelműen kijelenteni azt, hogy ha valaki sok barackmagot fogyaszt, akkor kigyógyul mindenféle megbetegedésből, vagy akár 100 évig fog élni! Fontos a megelőzés!


Ingyenes szállítás 20.000Ft feletti vásárláskor!

Adatok
Cikkszám
5999559923173
simplepay_hu_v2