BioCo Magnézium-biszglicinát + bioaktív B6 Megapack – 90db

BioCo Magnézium-biszglicinát + bioaktív B6 Megapack – 90db

BioCo Magnézium-biszglicinát + bioaktív B6 Megapack – 90db

 

A készítményben új típusú, magas tisztaságú, 100%-ban teljesen reagált magnézium-biszglicinát található, mely garantáltan nem tartalmaz magnézium-oxidot. Alkalmazása hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a stresszhelyzetek jobb kezeléséhez.

6 599 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

BioCo Magnézium-biszglicinát + bioaktív B6 Megapack

Teljesen reagált magnézium-biszglicinátot és bioaktív B6-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta.

Előfordul, hogy a felgyülemlő feladatok, és az állandó rohanás hatására fáradtabbak, kimerültebbek leszünk. Mindezen stresszhelyzetek, valamint az alacsony magnéziumbevitellel járó állapotok (pl. fogyókúra, szigorú diéta), vagy aktív sporttevékenység következtében szervezetünk magnéziumszintje lecsökkenhet.

A magnézium több, mint 300 enzim működéséhez szükséges, szedését mindazok számára ajánljuk, akik fokozott mentális és fizikális megterhelésnek vannak kitéve, valamint akik csökkenteni szeretnék a fáradtság és kifáradás érzését.

A készítményben új típusú, magas tisztaságú, 100%-ban teljesen reagált (fully reacted) magnézium-biszglicinát található, mely garantáltan nem tartalmaz magnézium-oxidot. A magas tisztaságnak köszönhetően a termékben használt szerves vegyület formájú magnézium-biszglicinát elemi magnézium tartalma 10-11%.

A szerves magnéziumot biológiailag aktív, piridoxál-5-foszfát (P-5-P) molekulaformájú B6-vitamin egészíti ki, mely a szervezet számára átalakítás nélkül, azonnal hasznosítható.

  • VEGÁN termék
  • Laktózmentes
  • Gluténmentes
  • Színezékmentes

Ajánlott adagolás:

Felnőtteknek naponta 1-2 tablettát étkezés után, időben elosztva, bő folyadékkal lenyelni.

Hatóanyagok 1 tablettában:

  • Magnézium-biszglicinát (fullyreacted) 750 mg – melyből magnézium 75 mg
  • B6-vitamin (bioaktív piridoxál-5-foszfátformában) 0,7 mg

Összetevők:

magnézium-biszglicinát (fully reacted/teljesen reagált formában); tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); fényező anyagok (zsírsavak); csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid); piridoxál-5-foszfát.

Adatok
Cikkszám
5998607104083
simplepay_hu_v2