JutaVit Szerves Vas-komplex Forte 18mg filmtabletta – 100db

JutaVit Szerves Vas-komplex Forte 18mg filmtabletta – 100db

JutaVit Szerves Vas-komplex Forte 18mg filmtabletta – 100db

A vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, valamint a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez. A vas esszenciális mikroelem, ami annyit jelent, hogy szervezetünk nem képes az előállítására.

1 744 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

JutaVit Szerves Vas-komplex Forte 18mg filmtabletta

Szerves kötésű vasat (vas-fumarát) és folsavat, C-vitamint, cinket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A termék nem tartalmaz szervetlen vas vegyületeket (pl.: vas-szulfát).

vas hozzájárul a normál vörösvérsejt, a hemoglobin-képződéshez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az immunrendszer normál működéséhez, a normál szellemi működés fenntartásához. A vas részt vesz a normál oxigénszállításban és az energia-termelő anyagcsere folyamatokban. A vas szerepet játszik a sejtosztódásban. A folsav a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. A folsav hozzájárul a normál vérképzéshez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az immunrendszer megfelelő működéséhez, a fáradság és a kifáradás csökkentéséhez. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását és erősíti az immunrendszert.

Hatóanyag 1 filmtablettában:

  • szerves vas 18 mg
  • folsav 400µg
  • C-vitamin 100 mg
  • cink 12 mg

Összetevők:

L-szkorbinsav, tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, kalcium-foszfátok, hidroxipropil-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz), vas-fumarát, cink-oxid, csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), fényezőanyag (zsírsavak), Quali®–B (pteroil-monoglutaminsav [folsav]), nedvesítőszer (glicerin).

Adagolás:

Napi 1-2 tablettát folyadékkal lenyelni.

Adatok
Cikkszám
5999882716527
simplepay_hu_v2