Natur Tanya Máriatövis Max + Kolin tabletta - 60db

Natur Tanya Máriatövis Max + Kolin tabletta - 60db

Natur Tanya Máriatövis Max + Kolin tabletta – 60db

A változatos étrend és az egészséges életmód részeként a maximális mennyiségű szilimarin, kolinnal kiegészítve hozzájárulhat a máj és epe egészségének megőrzéséhez, a megfelelő májfunkció fenntartásához.


Ingyenes szállítás 20.000Ft feletti vásárláskor!

3 299 Ft
Egységár: 55 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Termékünket úgy fejlesztettük, hogy a megengedett legnagyobb mennyiségben (210 mg) tartalmazza a máriatövis mag kivonat aktív hatóanyagát, a szilimarint, kolinnal kiegészítve a májműködés fenntartására, mindezt 1 tablettában. A korábbi máriatövis termékünkhöz képest sikerült 25%-kal csökkentenünk az adalékanyagok mennyiségét és 35%-kal a tabletták tömegét, melynek köszönhetően azok kisméretűek és könnyedén lenyelhetők lettek. Ajánljuk a máj és epe egészségéhez, a toxikus anyagok szervezetből való eltávolításához és az emésztés támogatásához.

Termékünk 262,5 mg máriatövis mag kivonatot tartalmaz, tablettánként 80%-ra standardizált, maximális mennyiségű koncentrált szilimarin aktív hatóanyaggal. A máriatövis kivonatok esetében, a felhasznált mennyiségeken túl, kifejezetten fontos a standardizált hatóanyag koncentrációja is, amely szintén egyfajta minőségi indikátornak számít. A készítmény formulázásakor nem a máriatövis porított őrleményét, hanem annak kivonatát használjuk, biztosítva ezzel a megfelelő termékminőséget és hatékonyságot.

kolin az emberi szervezetben természetesen előforduló összetevő, szinte mindenütt jelen van, és rengeteg biológiailag jelentős sejtmembrán foszfolipid alkotóeleme (ezek egyike a foszfatidil-kolin). A kolin-bitartarát a kolin vízben oldódó sója. A sokoldalú, stabil, GRAS (Általánosan Biztonságosan Tekintett) minősítéssel rendelkező kolin-bitartarát elengedhetetlen a sejtek membrán szerkezetéhez és részt vesz több anyagcserefolyamatban is. Az étkezési kolinbevitel hatással van a kolin mennyiségére a szövetekben és a szervekben, nélkülözhetetlen, mivel a szervezet nem termel eleget még ideális körülmények között sem.

Fogyasztása ajánlott:

– azoknak, akik támogatni szeretnék a máj és az epe egészségét
– azoknak, akik az emésztésüket szeretnék támogatni
– azoknak, akik maximális mennyiségű (210 mg!) és magas koncentrációjú 80%-os szilimarin tartalmú máriatövismag kivonatot keresnek
– azoknak, akik a zselatin kapszulás termékek helyett vegán tablettás formulát keresnek
– azoknak, akik színezékmentes (pl. titán-dioxid) készítménnyel szeretnének gondoskodni a szilimarin-bevitelükről
– nőknek és férfiaknak egyaránt
– alkoholfogyasztóknak

Hatóanyagok 1 tablettában:

Máriatövis [Silybum marianum (L.) Gaertn.] mag kivonat 262,5 mg

amelyből standardizált 80% szilimarin

(szilikrisztin, szilidianin, szilibinin A és szilibinin B, izoszilibinin A és izoszilibinin B) 210 mg

Kolin-bitartarát 206,8 mg – amelyből kolin 85 mg

Összetevők:

máriatövis [Silybum marianum (L.) Gaertn.] mag kivonat 25-30:1 – standardizált 80% szilimarin tartalommal, kolin-bitartarát, tömegnövelő szer (szorbit), csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid).

Adagolási javaslat:

Napi 1 tabletta, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel lenyelve. Hosszú távú alkalmazása javasolt.


Ingyenes szállítás 20.000Ft feletti vásárláskor!

Adatok
Cikkszám
5999565081928
simplepay_hu_v2