Natur Tanya MULTI 55 tabletta 30db

Natur Tanya MULTI 55 tabletta 30db

Natur Tanya MULTI 55 tabletta – 30db

A Natur Tanya® fermentált multivitamin készítménye 55 féle koncentrált hatóanyagot, 36 fermentált zöldséget, gyümölcsöt, gyógynövényt és 19 vitamint, valamint ásványi anyagot tartalmaz.


Ingyenes szállítás 20.000Ft feletti vásárláskor!

4 699 Ft
Egységár: 157 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A Natur Tanya® Multi 55 tudatosan fejlesztett, fermentált multivitamin komplex. Összesen 55 koncentrált hatóanyaggal, melyből 36 féle fermentált zöldség, gyümölcs, gyógynövény és 19 féle vitamin és ásványi anyag. A formula szabadalommal védett, 4 lépcsős fermentációs technológiával készül, az összetevők között megtaláljuk a világszabadalommal védett bioaktív folátot, a kelátolt vasat és a K2-vitamint, az algából származó, növényi D3-vitamint és antioxidánsokat.

Fogyasztása ajánlott:

  • Mindenkinek az év bármely napján, akik mindössze egy tablettával egyszerre 55 féle hatóanyagot szeretnének bevinni a szervezetükbe a mindennapi vitamin és ásványi anyag pótlás céljával
  • Azoknak, akik az immunrendszerük egészséges működését támogatnák
  • Hideg, téli időszakokban, az immunrendszer támogatásához
  • Betegség utáni lábadozáskor
  • Tavaszi fáradtság, levertség esetén
  • Idősebb korosztálynak, a tápanyagok csökkent mértékű felszívódása esetén
  • Sportolóknak, megnövekedett fizikai aktivitás esetén
  • Kiegyensúlyozatlan, egyoldalú és rendszertelen táplálkozás esetén
  • Azoknak, akik komplex multivitamin-multiminerália készítményt keresnek, vegán, laktóz és gluténmentesen, hosszú távon is biztonságos fogyasztás mellett, amit független, akkreditált labor is megerősít
  • Azoknak, akik olyan komplex multivitamint keresnek, ahol a vitaminok és ásványi anyagok fermentált zöldséggel, gyümölccsel és gyógynövénnyel is kiegészülnek

A Natur Tanya® MULTI 55 vegán multivitamin összesen 36 féle természetes, fermentált és liofilizált zöldséget, gyümölcsöt, gyógynövényt tartalmaz.

Az előállításuk egy 4 lépcsős, úgynevezett merítéses fermentációs folyamat során történik (különböző mikroorganizmusok segítségével), amely néhány hetet vesz igénybe. A folyamat során kedvező irányban változnak a zöldségek és gyümölcsök beltartalmi értékei.

19 FÉLE VITAMIN ÉS ÁSVÁNYI ANYAG, KÖZTÜK VILÁGSZABADALOMMAL VÉDETT ÖSSZETEVŐKKEL

  • Termékünk világszabadalommal védett biológialiag aktív és a legújabb, 4. generációs Quatrefolic® folátot (US szabadalomszám 7,947,662) tartalmazza, amelyet szervezetünk további biológiai átalakítás nélkül tud felhasználni.
  • A világszabadalommal védett összetevők közül, az Abion™ Ferrochel™ vas-biszglicinát (US szabadalomszám 7,838,042) egy jól tolerálható vasforma, mely nem okoz gyomorpanaszokat.
  • Az általunk használt világszabadalommal védett vitaMK7® K2-vitamin (US szabadalomszám 7,718,407) pedig, természetes, Bacillus subtilis natto által fermentált, menakinon-7 forma, >99% all-transz K-vitamin tartalommal.

Az élelmiszerek fermentálása egy erjesztési folyamat, amelyet számos népcsoport már évszázadok óta végez. Ilyen a keleti kultúrából például a japán miso leves, vagy a koreai kimchi, de nem kell ennyire messze mennünk, a hazai savanyított zöldségfélék is az egészséges táplálkozás részét képezik.

  • A fermentáció kiváló módja a cellulóz lebontásának, amely javítja a tápanyagok tartalmát és biológiai hozzáférhetőségét. Ezenkívül javítja az aminosav- és vitaminösszetételt, valamint az ásványi anyagok biológiai hozzáférhetőségét.
  • A fermentáció során a mikroorganizmusok a szénhidrátokat alkoholokká és széndioxiddá vagy szerves savakká alakítják. Az erjesztés az előemésztés egy formája, mert a folyamat az összetevőket könnyen felszívódó aminosavakká, és polifenolokká bontják.
  • A növények vagy gyógynövények kiváló hatóanyagtartalommal rendelkeznek, de hasznosulásuk kérdéses a növényi összetevők nehéz emészthetősége miatt. A fermentáció a cellulóz lebontásának is remek módja, mert javítja a biológiai hozzáférhetőséget.

A gyomor-bél rendszer egy rendkívül összetett és sokszínű mikrobális közösséget rejt, amelynek összetétele egyénenként változik, olyan egyedi akár az ujjlenyomatunk. A bél mikrobioma nem csak az emésztésben és a kórokozók elleni védekezésben vesz részt, de szoros egymásra oda vissza ható kölcsönhatásban van a bél nyálkahártya immunválaszával, és eközben az immunrendszer is támogatja a bél baktériumflóráját.

A fermentáció által a gyümölcsökben és zöldségekben található értékes összetevők felerősödnek, hogy még inkább támogassák a bélbaktériumok egyensúlyát. Ezekre a komplex, egymásra oda-vissza ható folyamatokra utal a köznyelv amikor azt mondja, hogy immunrendszerünk 70%-a a belekben található.

  • A Natur Tanya® Multi 55 multivitamint úgy alkottuk meg, hogy a természetes forrásból származó vitaminok és ásványi anyagok megfelelő mennyiségben, egymás felszívódását és hasznosulását segítve legyenek jelen egy készítményben. Így a multivitamin komplex alkalmazása remek kiegészítése lehet az egészséges életmódnak, a túladagolás veszélye nélkül.
  • 8 hitelesített logóval ellátott termék, napi adagja mindösszesen 1 filmtabletta.1A riboflavin, az E -vitamin, valamint a szerves cink, a réz és a mangán antioxidáns hatásuk révén hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Az A-, a B6-, a B12-, a C-, a D-vitamin, a folát, a cink, a vas, a réz hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez.
  • A jódmentes formula, főként szerves ásványi anyagokat tartalmaz, az aktív B2-vitamin nátriumsójával (riboflavin-5’-foszfát nátriumsója) dúsítva. A Quali®-A Quali®-B, a Quali®-C, és Quali®-E vitaminok minőségi alapanyagokból, fenntartható, nyomon követhető, és megbízható gyártásból származnak.
  • Natur Tanya® MULTIVITAMIN, B12-ben gazdag formula, amely rendszerint csak állati eredetű élelmiszerekben található (néhány kivétellel), ezért vegánok és vegetáriánusok számára is ideális választás.
  • Tudatosan döntöttünk a vegán multivitamin formulázásnál az alga a d3-vitamin mellett.
  • A tablettát színtelen bevonattal láttuk el a könnyebb lenyelés érdekében, valamint nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és aromát.

D3-vitamin képződik napfény hatására a bőrünkben, leginkább állati eredetű élelmiszerekben található, remek forrásai például a halak, melyek D-vitamin tartalmukat mikroalgákból nyerik. Ezek az algák a víz felszínén élnek és D-provitaminból, napsugárzás révén szintetizálódik bennük D-vitamin. A mikroalgák D-vitamin tartalma augusztusban a legmagasabb, ezért akkor gyűjtik be őket.

Amellett, hogy az alga D3-vitamin alkalmas a vegánoknak és vegetáriánusoknak az alapanyag 100%-ban fenntartható és nyomon követhető, amit a minőség és tisztaság teljes ellenőrzése jellemez. Az állati eredetű D-vitaminokkal szemben, amit juhgyapjúból vonnak ki, a gyártási eljárás nem alkalmaz szintetikus anyagokat, oldószereket és rovarirtószereket.

Az előállítás rendkívül alacsony energiájú folyamat, és könnyen méretezhető, mivel az algák nagyon gyorsan növekednek. Sőt mit több, az „algahulladékot” a következő növesztési körben újra lehet hasznosítani, ami hozzájárul a folyamat hatékonyságához.

A D-vitamin hozzájárul:

  • a kalcium felszívódásához, és ezzel a vér normál kalcium szintjéhez
  • a normál csontozat és fogazat fenntartásához
  • a normál izomműködéshez
  • az immunrendszer normál működéséhez
  • a normál sejtosztódáshoz

Adagolási javaslat:

Napi 1 filmtabletta, lehetőleg étkezés előtt, bő vízzel lenyelve.

Hatóanyagok 1 filmtablettában:

  • FERMENTÁLT, LIOFILIZÁLT ZÖLDSÉG, GYÜMÖLCS, ÉS GYÓGYNÖVÉNY PORKEVERÉK (alma, sárgarépa, fehér eper, retek, ananász, narancs, citrom, cékla, aszalt szilva, szilva, maracuja, görögdinnye, goji bogyó, grapefruit, szőlő, őszibarack, acerola, tőzegáfonya, eper, málna, cseresznye, arónia, feketeribizli, egres, fekete áfonya, körte, gránátalma, banán, papaya, lychee, sárgadinnye, paradicsom, spárga, jujuba, egybibés galagonya, brokkoli) 100 mg
  • A-vitamin (Quali-A®) 800 μg (2666,4 NE)
  • Vegán D3-vitamin (alga eredetű) 5 µg (200 NE)
  • E-vitamin (Quali-E®) 12 mg
  • Fermentált K2-vitamin (menakinon-7) (vitaMK7®)világszabadalommal védett 15 µg
  • C-vitamin 80 mg
  • B1-vitamin (tiamin) (Quali-B®) 1,1 mg
  • B2-vitamin (riboflavin) (Quali-B®) 1,4 mg
  • B3-vitamin (niacin) (Quali-B®) 16 mg
  • B6-vitamin (piridoxin) (Quali-B®) 1,4 mg
  • Folát (Quatrefolic® bioaktív (6S)-5-Metil-tetrahidrofolsav, glükózamin sóból) 200 µg
  • B12-vitamin (cianokobalamin)(Quali-B®) 3,75 µg
  • B7-vitamin (biotin) (Quali-B®) 50 µg
  • B5-vitamin (pantoténsav)(Quali-B®) 6 mg
  • Magnézium (magnézium citrátból és magnézium-oxidból) 60 mg
  • Szerves vas (Albion™ Ferrochel™ vas-biszglicinátból)világszabadalommal védett 5 mg
  • Szerves cink (cink-biszglicinátból) 10 mg
  • Szerves réz (réz-glükonátból) 1 mg
  • Szerves mangán (mangán-glükonátból) 1 mg
  • Szerves króm (króm-pikolinátból) 20 µg

Ingyenes szállítás 20.000Ft feletti vásárláskor!

Adatok
Cikkszám
5999565081874
simplepay_hu_v2