Ukko Pocak teakeverék - 120g

Ukko Pocak teakeverék - 120g

Ukko Pocak teakeverék – 120g

 

Teánkat a csipkebogyó, kamilla, gyömbér, citromfű és hibiszkusz megfelelő arányú keveréke alkotja. Gyógynövény hatóanyagainak többsége, görcsoldó és nyugtató hatással is bír, így a tea fogyasztása a hascsikarással járó gyomorproblémák esetén is javallott, mivel gyorsan és hatékonyan csillapítja le a háborgó gyomrot.


Ingyenes szállítás 20.000Ft feletti vásárláskor!

4 189 Ft
Egységár: 34 908 Ft/kg
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Ukko Pocak teakeverék

Ha puffad, feszít, csikar a gyomrunk, vagy a gyerekek pocakja, ha ránk tör az émelygés, a hányinger vagy elkapunk egy makacs emésztőrendszeri fertőzést és hányás-hasmenés tizedeli a családot, mindig a Pocak Teáját isszuk, mert gyorsan rendbe rakja a dolgokat odabent, és imádja az egész család. Egy nagyon finom és jótékony tea, tele csupa hasznos gyógynövénnyel.

Teánkat a csipkebogyó, kamilla, gyömbér, citromfű és hibiszkusz megfelelő arányú keveréke alkotja. Együtt, egymás hatását kiegészítve és felerősítve, neked is gyors enyhülést hoznak, amikor gyomorbántalmak gyötörnek.

A Pocak Teakeverék gyógynövényei, immunerősítő, antivirális és gyulladáscsökkentő hatóanyagokat tartalmaznak, ezért a tea rendszeres fogyasztása járványos időszakokban is hasznos lehet.

 • Javítja az emésztést, csökkenti a puffadást, a görcsöket
 • Csökkenti a hányingert és az émelygést – másnaposság esetén is
 • Hatásos lehet emésztőrendszeri fertőzésekkel szemben
 • Támogatja a szervezet természetes védelmi rendszerét
 • Jó ízű tea, amit a gyerekek is szívesen isznak
 • 100%-ban natúr, nem tartalmaz adalékanyagokat

A tea fogyasztásával, a túlevésből, esetleg másnaposságból eredő, illetve gyomor vagy bélrendszer eredetű fertőzések okozta kellemetlen tünetek gyorsan enyhülhetnek, és rövid időn belül meg is szűnhetnek, ráadásul az immunrendszerünk egészségéért is sokat tehetünk vele.

Az UKKO Pocak Teakeverék hatékonyságának titka, a magas minőségű gyógynövény összetevőkben, illetve a köztük lévő szinergiában rejlik. A keverék minden eleme, az emésztőrendszeri problémák megoldásához elengedhetetlenül fontos tulajdonságokat hordoz, melyek a teában, egymás hatását felerősítve, kiegészítve jelennek meg, komplett megoldást nyújtva, különböző eredetű problémákra.

Javítja az emésztést, csökkenti a puffadást és a görcsöket.

A Pocak tea, természetes hatóanyagainak köszönhetően, segíti az emésztést és puffadáscsökkentő, görcsoldó hatású. Fogyasztása felgyorsítja az anyagcsere folyamatokat, elősegíti az epeürítést, serkenti a gyomorsav elválasztást és erősíti a gyomrot, tehát hatására javul az emésztés hatékonysága.

A hatékonyabb, gyorsabb emésztés pedig azt jelenti, hogy hamarabb könnyebbülhetsz meg egy-egy nehezebb étel, vagy túlzásba vitt evészet okozta puffadástól vagy egyéb diszkomfort érzettől.

Csökkenti a hányingert és az émelygést (másnaposság ellen is alkalmazható).

Sokaknál gyakori probléma, hogy bizonyos ételek fogyasztása vagy a túlevés gyomorrontáshoz vezet, ami másnap okozhat émelygéssel, hányingerrel és elviselhetetlen fejfájással járó tüneteket. Ezek a tünetek súlyosabb esetben görcsös hányáshoz is vezethetnek.

Számukra is, és a túlzott alkoholfogyasztás okozta másnapossággal küzdők számára is jó hír, hogy a Pocak tea fogyasztása, kiválóancsillapítja a hányingert és az émelygést, nyugtatja a gyomrot és a bélrendszert.

Az ilyen helyzetekben jelentkezőerős fejfájás gyakran a kórós folyadékhiánynak tudható be (az alkoholnak például folyadékelvonó hatása van), ezérta teából ébredés után érdemes elkortyolni akár egy-másfél litert is, de csakis lassan, a kortyok között egy-két perces szüneteket tartva. Mire végzel vele, a fejfájás is csillapodni fog, majd meg is szűnik az émelygéssel együtt.

Hatásos lehet emésztőrendszeri fertőzésekkel szemben.

Akinek már legalább óvodás korú gyermeke van, pontosan tudja, hogy a gyerekek a közösségből milyen csúnya, napokig tartó hányással és hasmenéssel járó gyomor és bélrendszeri fertőzéseket hoznak haza, amik aztán rendszerint az egész családon végigmennek.

Ha van otthon a Pocak Teakeverékből, akkor jelentősen lerövidíthető a gyógyulási idő, mivel teánk gyógynövény összetevői, fertőtlenítő hatásuknak köszönhetően, hatékonyan megtisztítják az emésztőrendszert a kórokozóktól. Egyes hatóanyagok a vírusok, mások a baktériumok elszaporodását és fejlődését gátolják, de vannak olyanok is amelyek a gombás fertőzések ellen nyújtanak védelmet.

Az antiszeptikus, antivirális és antifunginális hatás mellett, vitaminokkal és ásványi anyagokkal is segíti az immunrendszer működését, hogy az hatékonyabban tudja felvenni a küzdelmet, a kellemetlen tüneteket okozó kórokozókkal szemben.

Fogyasztási javaslat:

 • Táplálkozással összefüggő panaszok esetén:

Táplálkozással összefüggő emésztőrendszeri problémák esetén jelentkező, puffadással, görcsökkel, émelygéssel, hányingerrel járó tünetek enyhítésére, a tünetek jelentkezésekor 2-3 bögre (1 teáskanál teakeveréket 2,5-3dl vízben 15-20 percig áztatva, töményebb oldatot készítünk!) Pocak tea eseti fogyasztása ajánlott az adott napon.

 • Emésztőrendszeri fertőzések esetén:

Az emésztőrendszert érintő vírusos, bakteriális vagy gombás eredetű fertőzések esetén tapasztalt hányásos, hasmenéses tünetek jelentkezésekor, a Pocak Teakeverékből naponta 3 bögre (1 teáskanál teakeveréket 0,4-0,5l vízben 5-10 percig áztatva), azaz maximum 1,5 liter10 napon át történő kúraszerű fogyasztása ajánlott.

 • Járványos időszakokban megelőzés, felkészülés a fertőzésre:

Ha a hányás-hasmenés járványokra akarod felkészíteni a családot, akkor a kritikus időszakokban a Pocak Teakeverékből, a kívánt hatás elérése érdekében,naponta 2-3 bögre (0,4-0,5L / bögre) rendszeres kúraszerű fogyasztása ajánlott,maximum 10 napon keresztül.

A tea napokig tartó, rendszeres fogyasztása fontos, mert bár a jótékony hatások hamar jelentkezhetnek, a hatóanyagoknak időre van szükségük, hogy hosszabb távon is kifejtsék hatásukat, és felépítsék a védelmi rendszert a szervezetben.Maximum 10 nap után azonban érdemes 2 hét szünetet tartani, mielőtt újra fogyasztanád a Pocak teát.

 • Fogyasztási javaslat gyermekek esetében:

Kisgyermekeknél (2-3 éves) a javasolt napi adag, maximum 0,25 liter, azaz egy fél bögre tea, dupla hígításban, azaz az elkészült 0,5l teát tisztított vízzel vagy ásványvízzel kétszeresére hígítva adjuk. Nagyobb gyermekek napi 0,5-1 litert is megihatnak naponta. Főszabályként arra érdemes figyelni minden gyógynövény teánál, hogy a napi folyadékbevitel felénél többet ne vigyünk be a teá(k)ból. Ez a gyermekekre is igaz.

Minőségi, 100% natúr magyar termék.

Az UKKO Pocak Teakeverék, prémium minőségű magyar termék, amit szakértő odafigyeléssel, a lehető legjobb minőségű, gyógyhatású natúr növényekből készítünk. Különös figyelmet fordítunk a növények tisztaságára, ezért csak megbízható, ellenőrzött forrástól vásároljuk teánk alapanyagait, így tudjuk a termőföldtől a csomagolásig biztosítani, hogy a tárolás, szállítás és előállítás során sem érintkezhetnek idegen anyagokkal.

A Pocak Teakeverék 100% natúr termék, nem tartalmaz allergén anyagokat vagy szennyeződéseket, illetve nincsenek benne hozzáadott aromák sem, ezért fogyasztása teljesen biztonságos. A teakeverék bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén a tea fogyasztása nem javallott.

Gyógynövény összetevők:

 • Csipkebogyó

A csipkebogyó egyszéles spektrumú vitamin, szerves anyag és ásványi anyag forrás, emiatt erősroboráló hatással bír és kiváló támogatást nyújt a szervezetimmunrendszerének. Emellettgyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik.Fontos! Magas C-vitamin tartalmú növény, de ez a tulajdonsága a teákban nem érvényesül, mert a C-vitamin nagy része a forró vízben lebomlik.

Hatóanyagai: vitaminok C-vitamin (hidegen áztatva), B1-, B2-, K-, P-vitamin, szerves savak, szerves anyagok, szénhidrátok, karotinoidok, pektin, fenolok.

 • Kamilla virágzat

A kamilla egy széles körben ismert gyógynövény, amelynek számos egészségre gyakorolt jótékony hatása van. Egyebek mellett kiválógörcsoldó,gyulladáscsökkentő, nyugtató és izzasztó hatású növény, degyomorerősítő hatással is rendelkezik, illetve serkenti a gyomorsav elválasztást, segíti az epeürítést és csökkenti apuffadást.

További fontos tulajdonsága hogyantiszeptikus növényről van szó, ami azt jelenti, hogy hatóanyagai gátolják bizonyos baktériumtörzsek szaporodását és fejlődését (ilyen pl.: Bacillus subtilis, Staphylococcusaureus, Escherichia coli, Bacillus mesentericus).

Hatóanyagai: illóolajak (kamazulén, pinén, kamfén, limonén, linalool, tujon, bizabololoxid, bizaboloidok), flavonglikozidok (apigenin, luteolin, kvercetin, patuletin és ezek glikozidjai), kumarinok, pektinszerű nyákanyagok, karotin, fahéjsav-származékok (ánizssav, vanillinsav, kávésav).

 • Gyömbér gyökér

A gyömbér igazi „szupersztár”, haimmunerősítésről,légúti betegségekről vagyemésztési gondokról van szó. Ebben a teában azért szeretjük, mertgyomorerősítő, gyomorsav elválasztást serkentő, illetve összehúzó,görcsoldó ésgyulladáscsökkentő hatású növény. Emellett kiválóan csökkenti apuffadást, csillapítja ahányingert és azémelygést, valamint nyugtatja a gyomor és bélcsatornát. További előnyös tulajdonsága, hogyantibakteriális, antifunginális ésfertőtlenítő hatással is rendelkezik.

Hatóanyagai: illóolajak (zingiberén, zingiberol, kurkumén, bizabolén, farnezén, cineol, borneol, kemfén), monoterpének (mircén, pinén, kamfén, limonén, borneol, eukaliptol, fellandrén, citronellol, geraniál, geraniol, linalool, nérál), fahéjsav-származékok (kumársav, ferulasav, szinápinsav, vanillinsav), gingerol, metil-gingerol, glükóz, szerves savak, gyanta, zsírsavak (oleinsav), szterolok, keményítő.

 • Citromfű

A citromfűnyugtató hatású növény amely kiválóan alkalmazható ideges gyomor- és bélpanaszok esetén, emellett görcsoldó és puffadáscsökkentő hatása is fontos.Antibakteriális, valamint rozmaringsav és klorogénsav tartalmának köszönhetőenantivirális hatású növényről van szó, ami azt jelenti, hogygátolja a vírusok szaporodását.

Hatóanyagai: illóolajok (citrál, citronellál, geraniol, linalool, citronellol, eugenol, nerol, kariofillén, nérol) triterpének, flavonoidok, keserűanyag, fenolkarbonsavak (rozmaringsav), cserzőanyag, nyák, kávésav, klorogénsav.

 • Hibiszkusz

A hibiszkusz amellett hogy jellegzetes finom ízt és csodás színt kölcsönöz a teának, egy nagyon sokoldalú gyógynövény is. Ebben a teakeverékben azért szeretjük, mert javítja az epe- és májműködést, segíti az epeürülést,nyugtató ésgyulladáscsökkentő, és magasvitamin ésásványi anyag tartalma miattroboráló hatású. Emellett javítja az inzulin szekréciót, csökkenti akoleszterinszintet, serkenti a bőr vérellátását és természetesen kiváló szomjoltó is.

Hatóanyagok: C-, B1-, B6-vitamin, niacin, béta karotin, Ca, Mg, vas.


Ingyenes szállítás 20.000Ft feletti vásárláskor!

Adatok
Cikkszám
7151602097257
simplepay_hu_v2