BLOG

Biobolt története

2024.01.12 13:28
Domus Biobolt
Domus Biobolt
Biobolt története

Horváth Fábián Henrik vagyok, és nagy örömmel osztom meg veletek a személyes történetemet, hogyan váltam a Domus Biobolt büszke tulajdonosává, és miért érzem, hogy ez nem csak egy üzlet, hanem egy életforma is.

"Már az első napokban éreztem, hogy ezt akarom csinálni"

Négy évvel ezelőtt hatalmas változásokra szántam el magam a karrieremben. Ekkor döntöttem úgy, hogy olyan területen kezdek el dolgozni, amit igazán szeretek, és szenvedéllyel tudok csinálni. Ennek eredményeként kerültem a bioboltba, ahol immár négy éve tevékenykedem, és két éve vagyok a bolt büszke tulajdonosa...

 

A kezdet...

Négy évvel ezelőtt egy hatalmas karrierváltás után döntöttem úgy, hogy szeretnék egy olyan dologgal foglalkozni, amit valóban szeretek és szenvedéllyel csinálok. Ekkoriban kezdtem el a nagymamám bioboltjában dolgozni. Már az első napokban éreztem, hogy a boltban otthon vagyok. 

Az első időkben sokat tanultam a biobolt működéséről és az egészséges életmódról. Szakértőkkel beszélgettem, és folyamatosan bővítettem a tudásomat a természetes és organikus termékekről. Sokan megosztották velem a saját tapasztalataikat és kérdéseiket az egészségükkel kapcsolatban, aminek köszönhetően egyre több gyakorlati tapasztalatot is szereztem.

Miután egyre inkább belesimultam a bolt mindennapi életébe, rájöttem, hogy ez a hely nemcsak a munkám, hanem a szenvedélyem is.

A termékismeret mellett, az üzletvezetésben is tapasztalatot szereztem és 2 év kitartó munka után átvettem a bolt irányítását. Jelenleg, a nagymamám az üzletvezető, mellette pedig minden nap együttműködve törekszünk a bolt folyamatos fejlődésére és sikerére.

simplepay_hu_v2